FavouritesNyomtatásEmail

Pirotechnikus Raktárkezelő Tanfolyam + Tűzvédelmi szv.

Kezdés dátuma:
okt. 10, 2019, 08:00
Befejezés dátuma:
okt. 12, 2019, 15:00
Jelentkezési határidő:
okt. 7, 2019, 08:00
Utolsó frissítés:
május 14, 2019
Tanfolyamkód:
OKJ 51 524 02
Kedvenc:
0 Kedvenc
Ár:
141000,00 HUF
Helyszín:
1158 Budapest, Késmárk u. 9.
Választható vizsgadátum Kezdés időpontja Befejezés ideje Időtartam Helyszín
okt. 25, 201908:3015:001158 Bp. Késmárk 9. 100. terem

Leírás

Ez a képesítés szükséges az 1-4., T1/T2 és P1/P2 pirotechnikai termékek tárolásához, forgalmazásához (ide értve az év végi konténeres árusítást, az évközi üzletből történő 2., T1 és P1 osztályú termékek árusítását is).

OKJ 51 524 02 Pirotechnikus raktárkezelő szakirányú képzettséggel rendelkező jogosult:

a polgári célú pirotechnikai termékek (1-4.; T1/T2; P1/P2 pirotechnikai osztály) tárolásával és forgalmazásával kapcsolatos adminisztrációt vezetni; azokat szállításra előkészíteni, feladni; pirotechnikai raktár rendjét és adminisztrációját felügyelni; pirotechnikai raktárt vezetni (a tárolás, illetve forgalmazási engedély szerinti felelős pirotechnikus, pirotechnikai vagy robbanóanyag-raktár, illetve tárolóhely vezetője).

Konkrét tanfolyami és vizsga időpont az "Aktuális tanfolyamok listája" fülön, az adott tanfolyam fejlécében található!

TÁJÉKOZTATÓ

a pirotechnikus képzésre és az OKJ vizsgára történő jelentkezésről

Tisztelt Érdeklődők!

Társaságunk, a Nuvu Kft. a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak- és Felnőttképzési Igazgatósága 2014.08.28-i határozata alapján, az E-000657/2014 számon nyilvántartásba vett képző intézmény a következő képzési programokra:

A pirotechnikus képzési programunk része a szakma gyakorlásához szükséges – 5 évig érvényes – tűzvédelmi szakvizsga. Ha ezt is igényli, kérjük jelezze a Felnőttképzési szerződés 7. pontjában!

Társaságunk a képzést és vizsgafelkészítést végzi. Az OKJ bizonyítványt adó vizsgát – szerződés alapján – a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) mint vizsgaszervező által biztosítjuk. Ezért a tanfolyamra és a vizsgára külön-külön kell jelentkezni.

Jelentkezés menete „Aktuális tanfolyamok”-ra:  Kérjük, figyelmesen olvassa el a lépéseket!

1. Regisztráció a képzésre a weboldalon keresztül

A regisztráció során meg kell adnia személyes adatait, és azt, hogy a számlát kinek a nevére kéri. Csak a honlapon regisztrált jelentkezéseket tudjuk elfogadni, azok kezeléséért vállalunk felelősséget.

2. Töltse le a Felnőttképzési szerződést, töltse ki adataival, jelölje be a kiválasztott részszakképesítést, és írja alá a Tanulónál!

3. Töltse le a Vizsgajelentkezési lapot, töltse ki adataival (első 5 rovat), és írja alá a Vizsgázónál! (Lásd a Vizsgajelentkezés útmutatót is!)

4. Szkennelje be az eredetben aláírt Felnőttképzési szerződést és Vizsgajelentkezési lapot, továbbá az érettségi bizonyítványát lehetőség szerint pdf (vagy jpg) formátumban!

5. Mindhárom szkennelt dokumentumot haladéktalanul küldje meg e-mailben részünkre!

6. FIGYELEM! A szerződés és jelentkezési lap eredetben aláírt példányait küldje meg haladéktalanul postai úton is a Nuvu Kft-nek!

FIGYELEM! Ha Ön mindkét (raktárkezelő és terméküzemeltető) részszakképesítést egyszerre kívánja megszerezni, akkor mindkét szakirányra külön-külön kell regisztrálnia, és a Vizsgajelentkezést is mindkét szakiránynál külön meg kell tennie, de a Felnőttképzési szerződést elég egyszer megkötnie.

A regisztrációval, az aláírt Felnőttképzési szerződés és Vizsgajelentkezés(ek) megküldésével Ön elfogadja a tanfolyami (képzési) és vizsgázási feltételeket. A személyes adatokat a vonatkozó 315/2013. K. rendelet alapján kizárólag az ott meghatározott célra és módon használjuk.

Nuvu Kft. e-mail címe: info@nuvu.hu                                                    Nuvu Kft. levél címe: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Tanfolyami és vizsga díjak:

 

Pirotechnikus raktárkezelő

Pirotechnikai terméküzemeltető

Összevont tanfolyam (raktárkezelő+terméküzem.)

tanfolyam díja (jegyzettel)

72.000 Ft

152.000 Ft

152.000 Ft

OKJ vizsgadíj

59.000 Ft

65.000 Ft

124.000 Ft

tűzvédelmi szakvizsga

10.000 Ft

10.000 Ft

10.000 Ft

összesen:

141.000 Ft

227.000 Ft

286.000 Ft

A sikeres regisztrációról automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk a tanfolyami és vizsgadíj díjbekérőjével együtt, majd a pénzügyi teljesítést követően állítjuk ki a számlát. A díjak tárgyi adómentesek, és adott esetben a szakképzési támogatás terhére elszámolhatók. Munkáltatójával tanulmányi szerződés köthető.

Az adott szakirányra történt sikeres regisztrációt követően megküldött visszaigazoló e-mailben csak az adott szakirányra vonatkozó díjbekérőt fogja megkapni a fenti táblázat szerinti 141.000Ft illetve 227.000Ft díjjal. Ha mindkét szakirányra jelentkezik, természetesen mindkét jelentkezésről kap visszaigazolást és díjbekérőt is, de a fenti, Összevont képzésre vonatkozó 286.000Ft díjat kell egyszer átutalni, és elegendő csak az egyik bekérőre hivatkozni.

A tanfolyami és vizsga díjakat a megadott határidőig szíveskedjen megfizetni! Jogszabály alapján a bejelentett vizsganap előtt minimum 15 nappal korábban egyszeri alkalommal a vizsgázók létszáma módosítható. A vizsgalétszámot a vizsganap előtti 17. napig beérkezett tanfolyami és vizsgadíjak alapján véglegesítjük. Ezért a díjak maradéktalan megfizetése a tanfolyamon való részvétel és a vizsgára bocsátás egyik feltétele. Amennyiben a díjak határidőben nem érkeznek meg, úgy a jelentkezést töröljük, a tanfolyamon és a vizsgán a részvételt nem tudjuk biztosítani.

Fontos!

Az eredeti érettségi bizonyítványát feltétlenül hozza magával a tanfolyam első napjára és a vizsga napjára a korábban megküldött másolat kötelező hitelesítése végett!

Ne feledje! Szükséges iratok a vizsga napjára:

Lemondás:

A szakmai vizsgáztatás szabályairól szóló 315/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet alapján az OKJ vizsganapot és a vizsgázók létszámát a képző intézménynek kb. 2 hónappal korábban be kell jelentenie a vizsgaszervező felé. Ezzel együtt a következő dokumentumokat is be kell nyújtanunk a vizsgaszervezőnek:

A jogszabály alapján a már bejelentett vizsganap előtt minimum 15 nappal korábban egyszeri alkalommal a vizsgázók létszáma módosítható. Ezért a vizsgajelentkezés visszavonását csak ezt megelőzően áll módunkban elfogadni.

Tanfolyami és vizsgajelentkezést érvényesen visszavonni (lemondani) csak írásban (tértivevényes levélben vagy e-mailben) lehet megtenni. Tanfolyamot érvényesen lemondani legkésőbb a tanfolyam kezdő napját megelőző 4. napig lehet megtenni. Vizsgát érvényesen lemondani a kijelölt OKJ vizsganapot megelőző 17. napig lehet megtenni. A lemondásnak a fentebb jelzett határnapokig kell beérkeznie képzőhöz, és csak a határidőben megérkezett lemondás után térítendő vissza az adott tanfolyami és/vagy vizsgadíj. Ezen időpontok után nem áll módunkban visszatéríteni.

„Dátum nélküli jelentkezés”:

Ha bármilyen oknál fogva nem tud választani az „Aktuális tanfolyamok” közül, de szeretne időben értesítést kapni későbbi tanfolyamainkról, feltételes jelentkezését itt tegye meg! Itt az Önt érdeklő tanfolyamot kiválasztva csak az elérhetőségeit kell megadnia.

Köszönjük együttműködését!

Nuvu Kft.

 

Files for download

Szerzodes-felnottkepzes-1910.pdf , vizsgajelentkezes-PtRK-1910.pdf , Vizsgajelentkezes_utmutato-2019.pdf , Orarend-info-2019.pdf

Regisztráció/Foglalás: Pirotechnikus Raktárkezelő Tanfolyam + Tűzvédelmi szv.

Amennyiben már korábban regisztrált, lépjen itt be!

Egységár

Alapadatok

Vizsgához Szükséges Adatok

Számlázáshoz szükséges adatok

* kötelező adat